Antwerpen - Toffe Plekses

Toffe Plekskes

escape Room

Escape Rooms

Zin in een avontuur waarbij je raadsels moet oplossen en naar hints moet zoeken om binnen de tijd uit een kamer moet geraken?
In Antwerpen kan je op 7 locaties (met in totaal 19 rooms) terecht voor het spelen van een escape game.

kerstmarkt Antwerpen

Kerstmarkt

Gl├╝hwein, smoutebollen, jeneverkes en een schaatske plaatsen op de ijspiste. Als dat geen kerstsfeer is! De jaarlijkse kerstmarkt wordt in de maand december gehouden in de Antwerpse binnenstad.

MAS panorama

Panorama terras @ MAS

Antwerpen is natuurlijk geweldig om vanaf straatniveau te bekijken. Nog mooier is om de stad vanaf een hoger standpunt te bekijken. Ons favoriete plekje om Antwerpen van bovenaf te bekijken is het panoramaterras van het MAS. Vanaf de negende verdieping van het Museum aan de Stroom heb je een fraai 360 graden uitzicht over de stad.

Vlaeykensgang

Vlaeykensgang

Een verstopt pareltje! Je loopt er zo voorbij als je het niet weet zijn. Neem je vrienden eens mee op stap door Antwerpen en verras ze met een wandeling door de Vlaeykensgang.
Reis even terug naar het verleden en geniet van een terrasje.

Duifkes spotten

Duifkes spotten

Duiven, ze horen nu eenmaal bij elke stad. Voornamelijk op pleinen kan je deze gevleugelde vrienden terugvinden. Daarom als je eens duifjes wil gaan spotten raden we je aan om naar al onze plezantste pleintjes te trekken.