Nieuws

Nieuws & Evenementen

image

Dé beste manieren om te WOGGEN

Eindelijk! Je laatste examens zijn voorbij en je hebt je diploma in the pocket. Maar wat nu? Je kan je meteen op zoek naar je eerste job, maar je kan ook WOGGEN en dat nog even uitstellen. Ik hoor je al denken.. WOGGEN?

image

GATE15 is gesloten op 15 en 16 augustus

Wegens Moederdag zijn de infobalie en het kantoor van GATE15 op donderdag 15 augustus en vrijdag 16 augustus even gesloten. Wil je komen studeren? Geen nood!  + meer lezen

image

Waarom jij op StuDay wilt werken

Op donderdag 26 september verwelkomt GATE15 alle studenten met het grootste studentenfeest van het jaar: StuDay!  Om er ook dit jaar een fantastische editie van te maken zijn wij op zoek naar JOU! Check de vacature: 

https://www.ga...

image

Vuur je vragen af op de infobalie!

Kan je wel wat wegwijs doorheen het studentenleven gebruiken? Heb je een prangende vraag? Wil je meer weten over STUDY360 of StuDay? Dan ben je aan de infobalie van GATE15 aan het juiste adres!

image

De meest bijzondere plekjes uit de studentengids

Onze enige echte studentengids is terug voor het jaar 2019-2020 en staat boordevol plekjes die de moeite waard zijn om te bezoeken. Weet je niet waar te beginnen en wil je de meest unieke adresjes als eerste een kans geven? Wij zetten ze...

image

Hoe overleef ik de tweede zit?

Pff, augustus komt er weer aan… Geen leuke zomervakantie zonder zorgen voor jou, maar puffen en zwoegen om al die leerstof in je hoofd te krijgen. Hoewel dit het einde van de wereld lijkt en je veel liever op de weide van Pukkelpop ver...

image

GEZOCHT: EVENTMEDEWERKERS STUDAY 2019

Op donderdag 26 september verwelkomt GATE15 alle studenten met het grootste studentenfeest van het jaar: StuDay!  Om er ook dit jaar een fantastische editie van te maken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste jobstudenten.

image

STUDY360: registreer je nu!

Yes, we zijn er weer! Vanaf nu kan je je registreren voor de tweede zit editie van STUDY360. Ontmoet lotgenoten op de gaafste locaties in Antwerpen en maak de blok zo een stuk aangenamer.

image

De nieuwe Studentengids

Groot nieuws! Onze Studentengids voor 2019-2020 is helemaal ready! Wij maken je graag warm om je eigen gids in handen te komen nemen!

Hieronder lijsten we enkele leuke onderdelen van onze gids op, maar we verklappen natuurlijk nog niet alles...

image

Afgestudeerd? Dit zijn 3 dingen die je in orde moet brengen

Afgestudeerd en tijd om volwassen te worden? Check de 3 volwassen dingen die je moet doen na het afstuderen!